Even voorstellen – Jimmy Vree

Het team van EL-CON is versterkt met een junior sales engineer. Welkom Jimmy Vree.

Jimmy heeft na zijn opleiding Mechantronica / Robotica & industriele automatisering aan de Avans Hogeschool na diverse praktische rollen als monteur en in de productie zich opgewerkt naar Sales engineer. Uiteindelijk binnen de sales organisatie van Festo heeft alle vaardigheden kunnen opdoen binnen de technische verkoop.

Primair zal Jimmy het team van Anthony Vierdag komen versterken die zich richt op de paneelbouw en LVS-componenten van Mitsubishi-  en Hyundai Electric.

“Ik vindt het leuk om in een kleinere dynamische organisatie te werken zodat ik alle facetten van de engineering tot verkoop en logistiek kan doen. Ik ben binnen EL-CON warm ontvangen en weet zeker dat ik hier veel kan bijdragen en leren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *