EL-CON is digitaal en fysiek verhuisd

Powergrid Solutions B.V. (EL-CON) is per 1-1-2021 verhuisd naar een nieuw adres:

Hoefsmid 3, 2292 JJ Wateringen (ZH)

In het kader van onze continue zoektocht naar verder professionalisering en verbetering van onze producten en diensten hebben wij onze productie verder versterkt en onze organisatie verhuisd. Met deze aanpassing in onze structuur zijn we klaar voor mooie stappen naar de toekomst.

Met de groei van onze omzet in koper railsystemen voor paneelbouw en energiedistributie hebben wij besloten om synergie te vinden bij een kleine toegewijde machinefabriek waardoor wij nu ponsen, buigen, zetten, watersnijden, lasersnijden en freeswerk onder één dak kunnen uitvoeren. Onze eigen operator is met de ponsmachine en de buigmachine mee “verhuisd” waardoor de kwaliteit en service zijn gewaarborgd.

De levering, assemblage en certificering en onderhoud van de Mitsubishi en Hyundai Molded Case Breakers gaan we verzorgen vanuit ons nieuwe adres in Wateringen. Wij hebben net onze nieuwe test unit in gebruik genomen waardoor wij de hele breaker kunnen doormeten en testen met één testapparaat. Wij hebben voor deze werkzaamheden en aparte werkplaats ingericht met aangrenzend magazijn waar we de meest voorkomende breakers op voorraad houden.

Natuurlijk blijven wij flexibele verbindingen, detectielussen, kunststof kabelblokken e.d. fabriceren. Hiervoor hebben wij in Wateringen een werkplaats met alle benodigde machines ingericht.

Het schuren en invetten van de hoogspanningsklemmen en het vervaardigen van rechte en gelaste busbars, volgens ons “easy Montage” concept en het overhaspelen van geleiders voeren wij gedeeltelijk uit in Wateringen en gedeeltelijk in een fabricagehal in Den-Haag op 10 minuten rijden van ons nieuwe onderkomen.

Wij menen met de bovenstaande samenwerkingen en verhuizing onze klanten nog beter te kunnen bedienen met onze producten, kennis en opleidingen.

Om verdere ontwikkeling te ondersteunen is ook sinds 3 maart de nieuwe website live gegaan. Omdat we nu ook het grootste deel van onze producten digitaal beschikbaar hebben gemaakt kunt u makkelijker zoeken en een aanvraag bij ons neerleggen. We zijn trots op het resultaat en benieuwd wat u ervan vindt.

U kunt ons bereiken via dezelfde telefoonnummers en e-mail adressen. Hier onder de algemene gegevens:

Telefoon             +31 (0)174 286 900
E-mail                  sales@el-con.nl

Wij wensen u en uw medewerkers gezondheid en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in de komende jaren zal voortzetten.

Namens medewerkers en directie,

Jaap Kouwenhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *