EL-CON Powergrid Solutions introduceert in 2021 Hyundai Electric producten.

Steeds meer vaartuigen, gebouwd in Azië, doen onze havens aan. Ook hier in Europa hebben deze vaartuigen onderhoud en reserveonderdelen nodig. EL-CON wil deze tak van industrie beter kunnen bedienen. Met onze opgebouwde kennis en ervaring weten wij dat specifieke schakelautomaten niet eenvoudig uit te wisselen zijn voor alternatieven van andere merken.

Wij zien steeds vaker de vraag naar Hyundai Electric producten, die snel vervangen moeten worden. Het is niet altijd mogelijk om eenvoudig een ander merk te vinden dat gelijkwaardig is in dimensies, capaciteit en vermogens.

Wij hebben een breed scala Hyundai Electric MCCB’s, Contactors en accessoires in ons assortiment opgenomen om deze tak de maritieme industrie te kunnen bedienen.

Heeft u hierover vragen? Wij helpen u graag.

Neem contact op via sales@el-con.nl of neem direct contact op met Anthony Vierdag via +31 (0) 611 096 409

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *