Railinfra

Op het Nederlandse spoorwegnet hebben veel EL-CON componenten zowel aan als boven de rails een goede toepassing gevonden.Tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers. Zij kunnen vertrouwen op een perfecte energievoorziening via het bovenleidingnet. We zijn niet voor niets specialist op dit gebied.Bekijk catalogus

Compleet pakket

Klem- en afspanmaterialen, isolatoren, leidingonderbrekers, railbondings en speciale gereedschappen, wij hebben het allemaal in huis. Indien gewenst op maat gemaakt. Alle Rail Infra-producten van EL-CON zijn gecertificeerd in overeenstemming met de eisen van Prorail voor toepassing in de Nederlandse railinframarkt. Ze zijn eenvoudig en snel te monteren en bovendien gunstig geprijsd.

Efficiënt en economisch

Welke componenten zijn het meest geschikt en op welke manier kunt u ze het beste toepassen? Wij kunnen u er alles over vertellen.

Met onze technische kennis op het gebied van railinfra zijn we in staat u te adviseren over de meest efficiënte en meest economische oplossing in úw specifieke situatie.

Ervaring

We kunnen bogen op een jarenlange ervaring op het gebied van bovenleidingcomponenten voor het spoorwegnet in Nederland. Met producten voor zowel 1500 volt- als 25 kV-bovenleidingen, light rail en hoge snelheidslijn. We leveren standaard producten van hoogwaardige kwaliteit en op specificatie gemaakte en innovatieve EL-CON oplossingen (waaronder bijvoorbeeld de klemmen en kunststof isolatoren voor de Betuweroute).

Direct contact?

Mitsubishi LVS Breakers
Anthony Vierdag
+31 (0) 611 096 409
sales@el-con.nl


Hoogspanning en Projecten
Jaap Kouwenhoven
+31 (0)174 286 900
engineering@el-con.nl


Technisch directeur
Jaap Kouwenhoven
+31 (0)6 553 475 83
 jaap@el-con.nl


Fabricage
Paco Coenen
engineering@el-con.nl


Order administratie
order@el-con.nl


 

We vertellen je graag meer over onze diensten en producten.

Stuur een bericht via het contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!