Mitsubishi Electric

EL-CON is uw handelspartner voor Mitsubishi LVS schakelmateriaal. Wij zijn gecertificeerd leverancier van Air Circuit Breakers en Molded Case Circuit Breakers van Mitsubishi. We kunnen gebruik maken van een uitgebreide voorraad, waardoor we in al uw servicebehoeften kunnen voorzien.

Door onze ruime ervaring met laagspanningscomponenten en onze expertise zijn we ook in staat om een uitgebreide service aan Mitsubishi LVS breakers voor u te verrichten binnen ons bedrijf. De aangeleverde breaker wordt voor u nagekeken en voorzien van een certificaat.

Samen tot een goede oplossing te komen zodat uw installatie de beveiliging heeft, die het verdient, is ons gezamelijk doel.

Voor de oude Holec Aeromat breakers ( AE-….SS serie ) kunnen we u voorzien van een nieuw passende Mitsubishi breaker welke met een retrofitpakket uitwisselbaar is, in het bestaande frame.

 

EL-CON: the perfect connection om u te voorzien van Mitsubishi LVS Schakelmateriaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *