143

HS stations geengineerd en gemonteerd

35

Trafo verbindingen aangesloten

1737

ACB gecertificeerd en geleverd

956

ton koper rail gefabriceerd

Ons machine park voor koper productie

PONSEN

Met onze ponsmachine van Ehrt met automatische tapinrichting en een automatische graveerinrichting kunnen we nog efficiënter produceren. Samen met de Ehrt computergestuurde buigmachine kunnen wij ponsen en buigen tot 15mm dik en 200mm breed koperstaf materiaal. De Nauwkeurigheid van de ponsmachine is 0,3mm op de x-as en de y-as.

BUIGEN

Onze computergestuurde buigmachine van Ehrt werkt naadloos samen met de Ehrt ponsmachine. De buigmachine heeft een automatische hoekmeting waardoor ieder onderdeel met de juiste hoek wordt gebogen. Slimme algoritmen zorgen ervoor dat uw producten zo efficiënt mogelijk op maat worden gemaakt.

WATERSNIJDEN

Met onze geavanceerde watersnijmachines snijden we met gemak zowel dun als dik materiaal. Veel van onze koperen producten worden uit plaatmateriaal gesneden en daarna bewerkt in de rest van ons machinepark.

KANTEN

De HFE 3i is voorzien van extra productie-functies en een innovatief multi touch-screen met een AMNC 3i interface.
Met deze zeer moderne kantbank en de bijbehorende software zijn wij in staat zeer complexe producten met de hoogste kwaliteit te zetten. Dit met een zeer korte doorlooptijd. Deze kantbank kan zowel aan de machine als offline geprogrammeerd worden.

CNC DRAAIEN EN FREZEN

Wij hebben ter beschikking voor het vervaardigen van kleine series draaiwerk een CNC en conventionele draaibank ter beschikking met een capaciteit oplopend tot rond 250 mm met een lengte van 500 mm. Voor het frezen van kleine series freeswerk staat een CNC bewerkingscentrum ter beschikking. De grootte van het opspanvlak loopt op tot 1660×510 mm.

FLEXIBELE VERBINDINGEN

Wij ontwerpen en produceren en breed scala aan flexibele verbindingen op maat. Van geklonken lamel verbinding, perslas verbinding tot en met litze verbindingen en aluminothermische lasverbindingen produceren wij in eigen huis. Van 6mm² tot en met 6.000mm².

ONZE NIEUWSTE INNOVATIE

Onze nieuwe “state of the art” computergestuurde ponsmachine van Ehrt is geleverd en geïnstalleerd. Onze nieuwe machine is voorzien van een automatische tapinrichting en een automatische graveerinrichting waardoor we nog efficiënter kunnen produceren. Samen met de Ehrt computergestuurde buigmachine vormen deze machines van Ehrt het kloppend hart van onze koper productie.

EL-CON , of Powergrid Solutions B.V. is al meer dan 50 jaar specialist in het vervaardigen en leveren van elektrotechnische verbindingen. 

EL-CON gevestigd te Wateringen heeft zich ontwikkeld van handelsonderneming tot een belangrijke speler in het toeleveren van complete , montage klare systemen en componenten ten behoeve van hoogspanningsinstallaties, stroomverdeelinrichtingen en industrie.

EL-CON is een belangrijke toeleverancier van prefab aluminium HS busbarsystemen, voorbewerkt montageklaar koperwerk en op maat gemaakte flexibele verbindingen.

Direct contact?

Mitsubishi LVS Breakers
Anthony Vierdag
+31 (0) 611 096 409
sales@el-con.nl

Nigel Verschoor
sales@el-con.nl


Hoogspanning en Projecten

Jaap Kouwenhoven

Rein Bassant
Sjak Asrat
Peter Wang

+31 (0)174 286 900
engineering@el-con.nl


Technisch directeur

Jaap Kouwenhoven
+31 (0)6 553 475 83
 jaap@el-con.nl


Fabricage

Rein Bassant
Sjak Asrat
Peter Wang

engineering@el-con.nl


Order administratie
order@el-con.nl


 

We vertellen je graag meer over onze diensten en producten.

Stuur een bericht via het contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!