Kan niet, bestaat niet

EL-CON in ’s-Gravenzande is hèt adres voor alles wat met elektrische verbindings- en hoogspanningstechniek te maken heeft. Al zo’n 45 jaar bedienen wij energiebedrijven, spoorwegaannemers, elektrotechnische installatiebedrijven en andere industriële afnemers in ons land met een uitgebreid assortiment speciale componenten voor de overdracht van elektrische energie.

Advies, levering en engineering

Ons leveringsprogramma bestaat uit standaard off-the-shelf producten, maar vooral ook uit speciaal op maat gemaakte oplossingen voor specifieke toepassingen.Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers. Daardoor hebben we al heel wat innovatieve, slimme, tijdbesparende producten en oplossingen ontwikkeld. Unieke componenten die snel, veilig en efficiënt te monteren zijn. EL-CON adviseert, ontwerpt én levert! Snel. Kostenefficiënt. Betrouwbaar. Veilig. Duurzaam.

Jarenlange ervaring

Op de Nederlandse markt opereren we vanuit vijf business areas: Hoogspanning, MiddenspanningRail-Infra, Componenten en Engineering. Op elk van deze gebieden hebben we gespecialiseerde deskundigen in huis. Technici en Engineers met jarenlange ervaring die gedegen kunnen adviseren en met hun kennis een belangrijke toegevoegde waarde leveren. Daarnaast werkt EL-CON stap-voor-stap aan de uitbouw van de organisatie en zoekt daarvoor steeds naar compotente medewerkers.

Flexibel en professioneel

Met onze vaste medewerkers hebben we een slanke, professionele organisatie. Flexibiliteit is dan ook hét kenmerk van onze manier van werken. Wij leveren veel componenten uit voorraad of op bestelling. Maar zijn er voor een bepaalde toepassing geen componenten te koop, dan ontwerpen en vervaardigen we die in de eigen werkplaats met deskundige vakmensen en met de modernste apparatuur. In grote of kleine aantallen.

Levering, productie en engineering — allemaal onder het devies: “Kan niet” bestáát niet.

EL-CON: the perfect connection