Engineering

Innovatieve, slimme oplossingen

Voor hoogspanningsstations, transformator aansluitingen, generator-aansluitingen, galvanobaden, lasmachines, inductieovens, glasovens, 10 kV-schakelunits en dergelijke ontwerpt en levert EL-CON complete koperen of aluminium voedingsrailsystemen. Volledig op maat. Systemen die zijn ontwikkeld en getekend door onze engineers en deskundig zijn uitgewerkt volgens aangeleverde specificaties. 

Altijd de juiste oplossing

Afwijkende bouwmaten, bijzondere omgevingscondities, trillingen, uitzettingen enzovoort – wij zijn prima in staat steeds de juiste oplossing te ontwikkelen en vervaardigen. Of het nu gaat om flexibele verbindingen, transformator-aansluitingen, kabelblokken of speciale kabels en snoeren. 

Kennis en ervaring

Bij EL-CON werken specialisten die er een uitdaging in zien om met u of voor u als opdrachtgever mee te denken in het zoeken naar de slimste, doeltreffendste en meest economische oplossing. 

U vindt bij ons dus niet alleen een breed en diep productassortiment maar ook en vooral veel kennis, ervaring en inventiviteit op het gebied van de elektro- en hoogspanningstechniek. 

Slim en innovatief

We hebben bewezen innovatieve, slimme oplossingen te kunnen realiseren. Oplossingen die ook geschikt (te maken) zijn voor andere situaties. Slimme oplossingen in de zin van kwalitatief hoogwaardig en geavanceerd. En slim in de zin van materiaalbesparing door optimale constructie en de juiste keuze van materialen en verbindingen. Slim ook in de zin van snel, gemakkelijk en efficiënt te monteren. 

EL-CON: the perfect connection