Componenten

Standaard of specials

EL-CON levert een breed en diep assortiment componenten voor het beveiligen, bevestigen, beschermen, verbinden en monteren van uiteenlopende elektrotechnische systemen. Wat uw situatie ook is, we denken met u mee en leveren de componenten, standaard of ‘tailor-made’.

Pasklare oplossingen

Of het nu gaat om flexibele verbindingen, kabelblokken, speciale materialen en verbindingen voor de galvano-industrie, aardings- en isolatiematerialen of speciale gereedschappen – we kunnen het allemaal leveren. Zelfs voor de meest veeleisende industriële toepassingen hebben we een pasklare oplossing. In allerlei uitvoeringen, conform nationale normen en voldoend aan de hoogste eisen wat betreft kwaliteit en duurzaamheid. 

Scherpe prijzen

Componenten die niet standaard leverbaar zijn, maakt EL-CON volgens eigen ontwerp of op specificatie van de klant. In eigen huis, met eigen mensen en met geavanceerde apparatuur. Met efficiënte oplossingen tegen scherpe prijzen als gevolg. 

Speciale koperdelen

Ten behoeve van diverse opdrachtgevers produceren wij op maat zeer veel koperdelen die hun toepassing vinden in laag-, midden-, hoog- en gelijkspanningsinstallaties. Mede door het volume en onze speciale CNC gestuurde machines kunnen wij deze componenten tegen scherpe prijzen en op zeer korte termijn leveren. 

Advies

Behoefte aan advies over wat in een bepaalde situatie de beste oplossing is? Wij zijn u graag van dienst met ons gedegen en op jarenlange ervaring gebaseerd advies.

EL-CON: the perfect connection